Previne intepaturile de insecte cu hirudogel acum!

Hirudogel vindeca o gama complexa de afectiuni si reactii ale pielii. Pe cat este de frumoasa vara, pe atat de multe pericole ascunde. Afla 3 pasi simpli pentru a te apara si vindeca de intepaturile insectelor.

 Iarba verde de acasa

Cat e de placut cu familia la iarba verde, gratar, glume, aer curat, multa veselie si totusi… ajungi acasa si te sperii. Pete rosii pe fata, bubite ce dau mancarime ba pe cot, ba pe gat. Te trec toti nervii si iti vine sa te scarpini incontinuu, pana ce zona se incalzeste.

Te duci la doctor Google, incepi sa cauti si nimic concret, numai leacuri babesti si creme cu denumiri ciudate. Ai nevoie de un remediu sigur, bazat pe stiinta.

Hirudogel combina un miros placut cu actiunea activa a substantelor din lipitori medicinale.  Gelul are efect de durata bioenergetic si antistres. Senzatia de caldura si mancarime este eliminata dupa numai cateva aplicari.

Comanda HirudoGel chiar aici: https://www.hirudomaxx.ro/gel-hirudo

Istoria lipitorilor dateaza de pe vremea faraonilor din Egipt. Medicina cea mai veche din lume: ayurveda foloseste cu succes lipitori. In secolele 18 si 19, in Franta se foloseau mai mult de 100 de milioane de lipitori pentru a trata bolnavii. In acest moment, exista peste 650 de specii de lipitori. Doar 3 sunt utilizate in scopuri medicale: hirudo medicinalis, hirudo oficinalis, hirudo orientalis.

 Hirudogel pentru intepaturi de insecte

    De ce sa te ascunzi de natura? Cand stii ca orice piscatura va fi anulata de hirudogel. Asa esti protejat impotriva intepaturilor de tantar.
    Ce contine acest gel multifunctional? In proportia cea mai ridicata este hirudina pura la 45%, substanta pentru care sunt recunoscute lipitorile  la nivel global. Hirudina este implicata activ in preventia cheagurilor de sange si restabilirea microcirculatiei, scade inflamatia, are efect anestezic si dezinfectant.

     Gelul patrunde in straturile pielii si elibereaza toate substantele active existente. Astfel anulam inflamatia produsa de piscaturile micilor inaripate. Roseata este eliminata treptat pana ce pielea revine la normal.

     Cat este de neplacut sa mergi la un party cu acele mici bubite rosii pe piele. Acum ai in ajutor Hirudogel care mascheaza direct toate daunele produse de tantari, musculite.

Comanda HirudoGel chiar aici: https://www.hirudomaxx.ro/gel-hirudo

 In compozitia gelului regasim si acid hyaluronic natural, aur pentru regenrarea tisulara. Alte substante active sunt: eglide, destabilază, colagenoză, chininază, neuropeptide, complex de fermenți și vitamine.

 

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Social

About