Lipitorile medicinale spun povestea pielii precum petalele

Când ai auzit prima oară despre lipitorile medicinale?  Cei mai mulți dintre noi aud de la bunici sau de pe prospectul anumitor creme. Hirudoterapia este la mare căutare printre femeile de succes. Hai să aflăm împreună de ce și cum obții pielea precum petalele.

 Lipitori medicinale pentru ten fin

   Înainte de toate să ne lămurim cum arată o piele precum petalele. Este acea epidermă fără impurități, strălucitoare, catifelată, cu riduri fine la vârste înaintate. Chiar dacă ai peste 40 de ani poți arăta splendid, doar cu câteva riduri de expresie. Ce fac lipitorile medicinale pentru noi? Contribuie imediat la restabilirea microcirculației sângelui prin inocularea a peste 100 de substanțe biologic-active. Tinerețea este într-o legătură continuă cu regenerarea și producerea de celule noi. Treptat și în mod strategic se vor forma celule noi cu ajutorul hirudoterapiei.

    Ce declanșează acest proces foarte eficient? Fix în stadiul de început, când lipitoarea mușcă într-un punct cheie pe corp, aceasta va genera un ultrasunet biologic intermitent . Acest câmp electromagnetic acționează până la 10 cm și are o putere de la 40hz până la 250 mhz.
    Ce face acest ultrasunet pentru pielea mea? Să ai în vedere că lipitorile medicinale vor declanșa producția de celule stem pe zona afectată. Celulele stem se divid, și rezultatul este unul spectaculos. Celulele noi pot fi tot celule stem sau pot fi un alt tip de celule, celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare, etc.). Așadar,  pielea se va putea hrăni în mod natural și se va păstra cât mai mult tânără.
    Îți recomandăm crema Dr. Nikonov, un ser bioactiv propulsat de substanțe extrase direct din lipitorile medicinale, la pachet cu ulei de lotus și bambus, extract de nuferi și frunze de măslin, vitamine F și E.
Acțiune: umiformizare, hrănire, redă elasticitatea, anti-îmbătrânire, normalizarea microcirculației de sânge.
Ai pielea stresată de poluare? Comandă, aici: https://www.hirudomaxx.ro/shop/Crema-Ser-Lifting-15-ml-p114833780

Pielea trandafirie și lipitorile medicinale

     Obraji îmbujorați, atingeri proaspete și multă încredere în tine. Sunt doar câteva efecte a tratamentului cu lipitori medicinale. Terapia este non-invazivă și nu doare mai mult decât înțepătura unui tânțar. Deci, te-a pișcat vreodată un tânțar? Ai fost speriat? Atunci, nici de lipitori nu-ți va fi teamă. Terapeutul te va îndruma calm și-ți va explica totul, încât de la început vei știe ce se va întâmpla.
     Ce spui de o crema ușoară cu lipitorilor medicinale? Da-i pielii un ajutor din natura eficace.  Comandă, aici: http://bit.ly/2CwKoPg  Îți recomandăm crema Antonina, un elixir bioactiv propulsat de substanțe extrase direct din lipitorile medicinale, la pachet cu ulei de măsline, karite.  Acțiune: hrănire, regenerare, protejare, anti-îmbătrânire, normalizarea microcirculației de sânge

       Deoarece este o ramură a hirudoterapiei de natură cosmetică, se vor alege lipitori de dimensiuni mici. De ce? Pentru ca urmele lăsate de mușcătură să nu existe și sângerarea să fie mică.

       Lipitorile medicinale activează drenajul limfatic, astfel are loc o detoxifiere generală a corpului. Hai să aflăm: ce este limfa? E un lichid care circulă prin sistemul limfatic, cu rolul de eliminare a toxinelor din organism. Se depozitează mai apoi în ganglionii limfatici, iar hirudoterapia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Prin această acțiune directionată strategic, sistemul imunitar este stimulat și pielea se tonifiază.  

Lipitorile medicinale contribuie și la eliminarea apei stagnante din organism şi aspectul de coajă de portocală a pielii este estompat. Celulita își poate lua adio de pe pielea ta în curs de revigorare.
    Recomandam Hirudo Gel  pentru prevenția inflamației, reduce senzația de picioare grele. Acest gel are un efect bioenergetic, antistres. Poți comanda aici: https://www.hirudomaxx.ro/gel-hirudo

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Social

About