Hirudogel pentru ameliorarea psoriazisului

Hirudogel patrunde activ la nivelul pielii cu scopul reducerii sau chiar eliminarii reactiilor produse de boli. Psoriazisul se afla se lista afectiunilor cu rata mare de ameliorare. Afla cum apare psoriazis, ce tratamente exista si care-i pana la urma actiunea lipitorilor medicinale.

 

Hirudogel: Ce declanseaza psoriazisul?

Psoriazisul se incadreaza in categoria bolilor autoimune. Se manifesta la nivelul pielii unde celulele cresc foarte repede. Astfel apar diferite manifestari mai mult sau mai putin periculoase:

 1. placi (sau vulgar)
 2. gutos
 3. pustular
 4. inversat (sau flexural)
 5. eritrodermic

Din moment ce pielea este cel mai mare organ si cel mai expus, multe persoane devin rusinate, se izoleaza social din cauza psoriazisului. De altfel, unghiile pot fi afectate in mod vizibil.  Organizatia Mondiala a Sanatatii a desfasurat un raport amanuntit asupra psoriazisului, unde s-a sesizat ca intre 4,2% pana la la 69% dintre pacienti se confrunta cu semne si la unghii. Ce schimbari apar? Unghiile mainilor sau de la picioare devin groase, culoarea se modifica in galbui-portocaliu si se desprinde de patul unghial.
    Hirudogel are in componenta substante active din lipitori medicinale.  Printre ingrediente intalnim 45% hirudina pura, substanta minune existenta doar in lipitori. Hirudina restabileste microcirculatia, previne aparitia trombilor (cheaguri de sange), scade inflamatia, are efect anestezic si dezinfectant.
    In compozitia gelului regasim si acid hyaluronic natural, aur pentru regenerarea tisulara. Alte substante active sunt: eglide, destabilaza, colagenoza, chininaza, neuropeptide, complex de fermenti si vitamine.

 Hirudogel extras din lipitori medicinale. Vezi implicatia in stiinta

Oamenii de stiinta aduc la lumina studii elaborate cu privire la actiunea holistica a lipitorilor. Jurnalul de Inovatie Stiintifica si Farmaceutica, scris de doctorul Singh Akhilesh Kumar a evidentiat efectul anti-inflamator pentru psoriazis. Pacientii s-au bucurat de ameliorarea completa a inflamatiilor.
Vezi studiul medical, aici: http://jpsionline.com/admin/php/uploads/21_pdf.pdf
Grupul studiat: S-a studiat efectul terapiei cu lipitori medicinale pe un grup de oameni ce sufereau de psoriazis cu varste intre 18 și 60 de ani. Durata tratamentului cu hirudoterapie: Pacienților li s-a aplicat tratamentul timp de 6 săptămâni. La finalul fiecărei săptămâni se urmărea nivelul de vindecare. S-a recomandat ca pe parcursul studiului să nu se ia medicamente interne sau externe.

Concluzia studiului: Lipitorile medicinale au capacitatea să reducă de tot senzația de arsură la nivelul pielii, simptomul de mâncărime a fost redus cu 80%, jumătate din uscăciunea pielii a dispărut, cât și eritemul, iar decolorarea pielii a fost redusă cu 60%. Doar în 6 săptămâni cât a durat tratamentul acestui studiu.

Comanda HirudoGel chiar aici: https://www.hirudomaxx.ro/gel-hirudo

Cum se manifesta psoriazisul?

S-a depistat ca psoriazisul in cele mai multe cazuri este declansat de o predispozitie genetica. De altfel, multi pacienti au sesizat o inrautatire a situatiei cand intrau in contact cu anumiti factori externi:

 1. Arsuri solare
 2. Leziuni ale pielii
 3. Fumat
 4. Infectii
 5. Medicamente
 6. Stres
 7. Ficat afectat

  HirudoGel 
  asemeni lipitorilor medicinale are rol in reducerea inflamatiei produse de psoriazis, cat si a mancarimii. Este utilizat de persoanele care urmeaza hirudoterapia pentru a prelungi efectul si eficienta, cat si de cei care doresc actiunea lipitorilor oriunde s-ar afla, chiar si in vacanta. 

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Social

About