7 beneficii reale cu lipitori medicinale pentru picioare

De ce folosesc gel hirudo cu lipitori medicinale?

   Lipitorile medicinale sunt recunoscute pentru capacitatea uriașă de a trata inflamațiile apărute în corp. Mulți pacienți au o fobie față de ele sau nu le pot utiliza din cauza contraindicațiilor. Din acest motiv specialiștii au inventat geluri și creme cu extract natural de lipitori. Ce spun cei care folosesc hirudogel? Află din acest articol.

 Am gel cu lipitori medicinale

Vom expune câteva detalii despre hirudoterapie. Lipitorile medicinale sunt utilizate precum o injecție cu peste 100 de substanțe biologic-active. Hirudoterapia are efect antiinflamator, enzime precum histamina ce dilatează vasele de sânge. Terapia fluidizează și alcalinizează sângele, plus că scade presiunea sangvină.

  •      Cei mai mulți oameni știu de existența lipitorilor deoarece le utilizează pentru tratarea varicelor. Atât femei, cât și bărbați se plâng de dureri la nivelul picioarelor și vene inestetice. Venele varicoase sunt mai largi, vizibile la nivelul pielii, de obicei pe coapse sau gambe.  Cum apar varicele? Valvele vaselor de sânge nu mai funcționează bine și creează o circulație venoasă deficitară.
          Dacă ai o fobie față de lipitori medicinale, poți urma un tratament psihoterapeutic si sa urmezi chiar hirudoterapia. În cazul în care întrunești una dintre contraindicațiile hirudoterapiei, îți recomandăm să folosești gelul hirudo.
          Cele 14 contraindicații sunt:
  • sarcina, hemofilia, coagulopatia, diatezele hemoragice, trombocitopeniile, anemii severe, neoplasm, insuficienta cardiovasculara, hipotoniile, Infarctul miocardic, Schizofrenia sau alte boli mintale grave pot altera starea pacientului din cauza friciii fata de lipitori, ictus cerebral hemoragic, febrele și stari alergice la hirudină
  • Mai multe detalii aici: Cele 14 contraindicații în tratamentul cu lipitori medicinale

Ce conține hirudogelul?

       Este creat într-un laborator specializat de către cercetătorii în domeniul medical, estetic. Are în componență substanțe biologic active extrase direct din lipitorile medicinale. Printre ingrediente se numără 45% hirudină pură, substanța pentru care sunt recunoscute lipitorile  la nivel global. Hirudina restabilește microcirculația, previne apariția trombilor (cheaguri de sange), scade inflamația, are efect anestezic și dezinfectant.
      In compozitia gelului regasim si acid hyaluronic natural, aur pentru regenrarea tisulara. Alte substante active sunt: eglide, destabilază, colagenoză, chininază, neuropeptide, complex de fermenți și vitamine.
      Gelul Hirudo este conceput special pentru persoanele cu varice, tromboflebită, inflamații la nivelul corpului, arsuri, răni, oboseala mușchilor.  Daca stai mult in picioare la job sau ai probleme cu circulatia periferica este un ajutor foarte benefic.

Poti comanda Hirudo Gel, aici: https://www.hirudomaxx.ro/gel-hirudo

     Urmărește testimonialul unui client hirudomaxx:

     “Știi cât e de urât să ți se inflameze picioarele? Nici nu poți merge pentru ca nu te mai poți încălța. Ai dureri, de-ți vine să te urci pe pereți. Din momentul în care am descoperit gelul hirudo, pur și simplu am avut viață. Nu tu picioare duble, inflamate. Îl folosesc de 5 luni, e genial!” (Ramona T.)

Lipitori medicinale: Citește  acțiunea direcționată a Hirudo Gel:

- Eficiență în terapia adjuvantă în tratamentul psoriazisului, varice, tromboflebită, hemoroizi, leziuni herpetice ale pielii;

- Reduce perioada de recuperare după o intervenție de chirurgie plastică de pe față, reduce inflamarea, durerea; hematomul postoperator dispare;

- Promovează epitelizarea pielii și reduce inflamația în cazul statului în picioare timp îndelungat;

- Reduce durerea, inflamația și umflarea gingiilor în parodontita

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

 

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Social

About