Aur pentru cosmetică: terapia cu lipitori medicinale

Aur pentru cosmetică: terapia cu lipitori medicinale

     Cât de mult cunoști terapia cu lipitori medicinale? Știai că sunt multe cabinete de cosmetică care aplică lipitori? Ești liber să fii sănătos, cât și să arăți bine. Suntem conștienți că pielea este un mod prin care ne putem exprima. Putem fi atrăgătoare sau să respingem. Redescoperă o piele curată, elastică, frumos de fină cu ajutorul hirudoterapiei.

Ce impact are terapia cu lipitori medicinale asupra tenului?

    Cosmeticienii știu de foarte mulți ani cât de binefăcătoare sunt lipitorile fix pentru piele. În urma acestui tip de tratament complementar, corpul va fi încărcat cu peste 150 de substanțe biologic-active.
    Hirudo medicinalis vor restabili microcirculația, activează drenajul limfatic și stimulează revitalizarea pielii. Care-i legătura dintre regenerarea celulelor și tinerețe? Lipitorile vor lega un raport unu la unu și-l vor menține. În permanență se vor forma celule noi. Pot fi folosite cu deschidere pentru tratarea acneei și eliminarea semnelor de îmbătrânire.

Aplicarea lipitorilor în cosmetică

    Lipitorile medicinale stimulează producția naturală de acid hialuronic, din moment ce sângele este curățat și toxinele sunt eliminate, se va forma aceeași cantitate de sânge mai curat, oxigenat, unde va fi inclus și acidul hialuronic natural introdus de lipitori în sistem. Încă de la începutul anilor 90, companiile producătoare de cosmetice au recunoscut calitatea și eficiența lipitorilor medicinale, prin faptul că au început să extragă substanțele conținute de lipitori.

  Reține! Deși, sunt utilizate, multe denumiri au fost transformate și pot fi întâlnite pe etichete precum: factorul H5, factorul H1, extras de lipitori.

     Ai văzut până acum un tratament live cu lipitori? Te invitam să urmărești acest video și să te convingi: https://www.facebook.com/Lipitori.ro/videos/343697206194792/

Terapia cu lipitori medicinale: Cum alegem micile vietăți?

Atent denumită: unicul medicament viu, lipitoarea este înregistrată în SUA drept dispozitiv medical, asemeni unui bisturiu are forța de a inciza corpul. Pe de altă parte, germanii au privit această minunăție a naturii drept: anticoagulant.

      Știi care sunt dimensiunile lipitorilor?

  1. Lipitoare mică cu greutatea sub 1 gram
  2. Lipitori medii: între 1 – 1,5/2 grame
  3. Lipitoare de dimensiuni mari – depășesc 2 grame

    Cosmeticienii preferă să utilizeze lipitori de dimensiuni cât mai mici pentru a nu lăsa urme pe piele. Sunt mai ușor de mânuit și nu vor extrage mult sânge, ci te vor vindeca prin intermediul substanțelor inserate.
    Citește despre substanțele din saliva lipitorii: Ce substante contin lipitorile medicinale Bucuresti?

Speram ca acum esti mult mai bine informat si la prima ta vizita la cabinetul de hirudoterapie sa fii relaxat si increzator ca lipitorile medicinale iti vor binele si vei dobandi sanatatea.

Vrei să te programezi la o consultație cu lipitori medicinale la Dr. Șeremet Grigore?  Sună la la numărul: 0721.447.282!

Cumpărați lipitori medicinale autorizate, aici: http://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920
Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Social

About