Produse cosmetice pe bază de lipitori medicinale

Multe persoane încă se confruntă cu frica pentru aceste mici viețuitoare. Chiar dacă este cunoscut faptul că hirudoterapia oferă rezultate în combaterea diferitelor probleme de sănătate, nu toată lumea îmbrățișează cu drag această metodă din cauza fricii.

Așadar, au fost create cremele cu extract de lipitori. Astfel, oamenii care au această frică au oportunitatea de a vedea rezultatele miraculoase produse de micile viețuitoare. Nu le vor mai aplica direct pe piele, ci cu ajutorul cremelor.

Aceste creme sunt produse cu ajutorul salivei lipitorilor. Așa cum lipitorile se aplică acolo unde pacientul are nevoie, așa și cremele sunt de mai multe feluri, pentru diferite probleme sau nevoi.

Așadar, în funcție de nevoi există mai multe tipuri de creme:

  1. Crema de față are un efect de întinerire destul de semnificativ, întărește conturul și hidratează;
  2. Crema de corp înmoaie pielea dar produce și efect anti-îmbătrânire. După aplicarea acesteia pielea rămâne catifelată ba chiar îmbunătățește și circulația. Mai mult decât atât, crema de corp ajută și la combaterea celulitei aflată nu doar în fază incipientă;
  3. Crema de mâini înmoaie în mod semnificativ zonele aspre, creste metabolismul și previne imbatranirea premature;
  4. Crema pentru picioare este eficiență în terapia adjuvantă în tratamentul psoriazisului, varice, tromboflebită, hemoroizi, leziuni herpetice ale pielii, mai mult decât atât, promovează epitelizarea pielii și reduce inflamația în cazul statului în picioare timp îndelungat.

HIRUDO GEL

          Gelul Hirudo conține un set echilibrat de substanțe biologic active, produse de lipitori medicinale, care, datorită lipozomilor naturali pătrund liber în straturile profunde ale pielii și normalizează funcțiile sale. Gelul previne în mod eficient inflamația, accelerează vindecarea rănilor și arsurilor. Reduce inflamarea, senzația de greutate în picioare, entorse, înțepături de insecte, reduce tonusul muscular și îndepărtează oboseala generală. Are efect bioenergetic, antistres și acțiune imunostimulatoare.

       

Prin urmare, dacă nu sunteți încă convinși să aplicați lipitori aveți și o altă alternativă mai prietenoasă.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://www.lipitori.ro/cursuri

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme: http://bit.ly/2qVkgXy

Comandă lipitori autorizate aici: https://www.lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

 

Hirudomaxx

Bd. Iuliu Maniu 160
Bloc i Scara D Ap. 110
Bucuresti, Romania

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Social

About